sofiastotto

Alla inlägg under september 2011

SM

Av Sofia Lindström - 3 september 2011 16:35


När jag och Julia va iväg till Grevagården och kollade på SM hoppningen, lyckades jag ta tort på 2 kändis killar.


Rätta mig om jag har fel nu men jag tror att jag lyckades få kort på Douglas Lindelöw och Alexander Zetterman.



Douglas, på framhoppningen och på banan:

   


Alexander på banan:

         


 

MMS

Av Sofia Lindström - 3 september 2011 10:56


Fick några härliga MMS här om dagen:


   

Vad tycker ni?  


   


Av Sofia Lindström - 3 september 2011 10:31


Vad tycker ni om min nya design och header?


Ska försöka att ha lite årstid reliterade "headrar" sen. Ska se till att ta lite höst bilder inom kort. Så denna headern blir så länge.


Gillar ni hösten? Det gör jag. (När det inte regnar vill säga) Jag gillar att man kan tända mycket ljus utan att det blir för varmt i en liten lägenhet. jag gillar alla fina löv som byter färg. (När dom fortfarande sitter kvar i träden, och kanske några på backen) Lagom värme som man orkar att arbeta i. Sista njutningen av sommarsol innan vintern. Äpplen som mognar i träden. Mjukare och skönare myskläder. Dricka varmare drycker. Luften är frisk. Det finns svamp i massor i skogarna. Allt blir på något sätt lite mysigare på hösten.


  Usch vad slitet Tottos man va när han hade lång man.

  Tänkte att den skulle få växa ut nu till hösten vintern, men nja..

  Hade den varit fin och tjock så hade den gärna fått växa. Men hans man ber om

  att bli klippt.  


   

Av Sofia Lindström - 3 september 2011 09:28


Jag tror nästan att jag har blivit lite beroende av att tömköra. Det är så jäkla kul. Och efter vilan har Totto helt börjat på att fatta "vinken" med tömkörningen.


Igår fick han ett pass i ridhuset. Satte också på svanskappan i körgjorden. Kom på att jag hade den i min körsele. Och svanskappan är bra att ha när man tömkör, för det hjälper hästen att slappna av i ryggen.

Som vanligt nu efter vilan så skötte han sig kanon. Känner mig nästan lite tjatig när jag säger hur duktig han är hela tiden.   Men vi får väl vänta tills på söndag, då ska jag testa att rida honom lite igen efter över 5veckors uppehåll från ridning. Då kanske det blir rodeo, vem vet?


 

 

Av Sofia Lindström - 2 september 2011 07:13


Igår hängde Ellen med till stallet. Vi pysslade länge med Totto i stallet. Totto njöt. Ellen tyckte att han va duktig som stod så stilla och fint. Det är kul när det hänger med någon som träffar Totto lite då och då, som kan uppdatera mig lite om hur han va för ett tag sen, och att det kanske är en viss skillnad från då och nu.

Sen gick vi ut i det vackra vädret. Vi hade tömkörnings grejerna på Totto och vi gick iväg mot den lilla skogsdungen, med Totto i täten. Oj, vad kul han tyckte att det va. Det va precis som att han sa, -Här kommer jag! Öronen va spikade hela tiden, förutom när han vinklade dom för att höra våra kommandon. Ellen testade att "köra" lite med. Och han lyssnade toppen på henne med. Super kul!

Vore kul att skaffa sig en vagn och köka in honom. Dock har jag lite annat att lägga pengar på just nu.. (Ni kommer få reda på det inom kort.)


Här är snyggingen i solnedgången från igår:

   

 

Presentation


Jag heter Sofia och är hästtjej sedan liten! Här på bloggen kommer jag att skriva om mitt liv och min livskamrat, Totto. :)

Fråga mig

12 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2 3 4
5 6 7
8
9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29 30
<<< September 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards