sofiastotto

Alla inlägg den 20 juli 2011

Av Sofia Lindström - 20 juli 2011 10:40


Då va det dags att svara på lite frågor. Och som jag sa tidigare så får varje fråga ett eget inlägg. Här kommer första frågan:



Mina framtidsrömmar med Totto är många!

Jag har drömmar som förhoppningsvis kommer uppfyllas inom kort, och så klart också lååångt in i framtiden!


Jag börjar med dem som liggen närmast:


  • Till en början vill jag att last träningen ska vara så pass "klar" att jag ska kunna åka en liten tripp innan min semester är slut. Har tänkt att åka iväg till någon när liggande skog, så att hans "första" (andra blir det för att första resan va hem till oss) resa blir till ett väldigt kul ställe, där vi ska mysa runt och ha det trevligt, så att inte första riktiga resa blir till ett hårt tränings/ tävligs pass. Sen vill jag också under semestern ha lärt oss in L:C1ans dressyr (fast helt under lättridning, då jag inte vill belasta hans rygg med nedsittning än på ett bra tag). Detta är våra/mina mest närliggande drömmar.

  • Sen är det formen och lösgjordhet som lockar. Saknar verkligen att kunna rida ett ordentligt dressyr pass, även om dom minuterna jag har på Tottos rygg betyder guld. Så längtar jag till att vi ska kunna jobba ordentligt ihop. Förhoppningsvis kan jag börja ställa lite krav på detta sen till sensommar/ höst /vintern beroende på honom så klart. Allt ska gå i Tottos tempo och jag vill inte stressa på något!

  • Nästa år vill jag kunna börja på att åka iväg lite på småtävlingar. Hopp  clearround, dressyr clearround. Och också träna regelbundet för tränare.

  • Senare mål är att kunna starta fälttävlan som är min största dröm! Tror verkligen att det är en gren som kommer att passa oss väldigt bra! 

  • Det målet som kommer längs fram, men som jag faktiskt redan tänker en hel del på, är att jag vill att Totto ska bli en snäll och trevlig läromästare till mina och min sambos framtida barn. Detta tänker jag ofta på i min träning med Totto. Jag försöker göra honom lyhört och känslig, utan att vara närvig. Jag vill att alla ska kunna hantera honom!

Detta är mina framtida mål med min underbara Totto. Vi har redan kommit en bit på vägen. Man ska aldrig sluta drömma, och mål är ett utav sdom viktigaste sakerna man kan ha med sig häst. Tänk vad glad man blir när man har klarat av ett utav sina mål. Den känslan är viktig att få, så att man känner glädje av sin häst och vad ni kan åstadkomma ihop!



Oftast upskattar men sin häst mer när man har mål ihop med den. Vad är dina mål?


Här är min syster dotter 5år på Totto. Hon red helt själv och gjorde halter och igångsättningar till skritt. Så söta båda två! Och sen har ni mig och Totto när vi galopperar över små träd i skogen :



     

Presentation


Jag heter Sofia och är hästtjej sedan liten! Här på bloggen kommer jag att skriva om mitt liv och min livskamrat, Totto. :)

Fråga mig

12 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4 5 6 7 8
9
10
11
12
13 14 15
16
17
18 19 20 21 22
23
24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Juli 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards