sofiastotto

Alla inlägg den 7 februari 2012

Av Sofia Lindström - 7 februari 2012 11:45


Att tänka på ur boken: Hästen i rörelse.


En häst kan inte planera i förväg. Den står inte och tänker ut några hyss eller elakheter. Den reagerar bara utifrån sin instinkt att fly eller strida om den blir skrämd, känner sig osäker, förvirrad eller upplever smärta.

Vi är skyldiga att ge våra hästar bästa tänkbara miljö, en miljö där de kan trivas. Vare sig det är i hagen, i stallet, under transporter eller när hästen rids, så är det upp till oss att se till hästens komfort, välbefinnande och säkerhet.


 


 

Av Sofia Lindström - 7 februari 2012 08:21


Igår skulle jag egentligen ridit Benito. Men jag frös så om fötterna och om låren, även fast jag hade termobyxor, så det blev ingen ridning. Vist jag skulle säkert blivit varmare om jag red, kanske inte om fötterna men jag va verkligen inte sugen för att jag frös så.


Idag är det träning igen. Det blir hoppning. Känner verkligen att jag behöver hjälp med hoppningen, så att vi känner oss redo för någon clearroun till våren. Dags att träna!   Jag blir pirrig så fort jag nämner clearround, och jag vet att jag inte borde bli det för det är ju bara träningstävling, inför tävling. Men man är ändå nervös, för man vet inte hur han kommer att bete sig när vi är borta och han får se nya hinder osv. Spännande!



Fail bilder   :


 


Kolla stackars frambenet på stackarn  Tur att vi hade hunnit landa så att han tog upp tyngd med ena bakbenet med :


 


Men man lär sig av sina misstag:


     


 


Presentation


Jag heter Sofia och är hästtjej sedan liten! Här på bloggen kommer jag att skriva om mitt liv och min livskamrat, Totto. :)

Fråga mig

12 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24
25
26
27
28
29
<<< Februari 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards