sofiastotto

Alla inlägg den 21 februari 2012

Av Sofia Lindström - 21 februari 2012 20:44


Ja nu har Totto vilat sen i onsdags efter träningen, alltså en vecka. Jag har gått några promenader med honom och dratt ner på havren så att han bara får 1/4 del av det som han får när han är igång. Men pigg är han ändå det kan jag lova!


Såg idag att han travade lite i hagen och gjorde några små fjuttiga bocksprång i all glädje. Kände att han behövde få springa av sig lite, med tanke på att dom inte kan/vill röra sig så mycket i hagen när underlaget växlar mellan is och gegga. Så jag tog med honom in och han taggade till med en gång och va inte speciellt sugen på att stå still. Anders hovslagaren va i stallet idag och tyckte att Totto hade växt massor. Jo, lite har han säkert växt sen han såg honom sist, men mycket berodde det nog på att han va så på tårna och höjde huvudet och hade en välvd "bus" nacke. Känns ju som att dom blir större då på något sätt!


Väl inne i ridhuset släpper jag honom lös och viftar ifrån mig honom. Han började busa med en gång. Så här mycket som han busade idag har jag nog aldrig sett honom göra. Kom på efter en stund att jag ville filma. Och under filmen va första och enda gången som jag "behövde" smacka på honom lite för att hålla igång honom.

Höll inte på alls länge och fångade upp honom och skrittade honom för hand några minuter så att han fick varva ner. Tanken är att han verkligen ska få vila. Men har man en unghäst som måste få busa av sig lite, så måste han få göra det ibland.  



Här har ni rodeo Totto:



   

Av Sofia Lindström - 21 februari 2012 17:13


Ska snart till stallet. Fixa med Tottos box och mat. Ta in honom och se över hans sår och sen ta en promenix med honom. Min Älskade Ta Tongka!



 


 

Presentation


Jag heter Sofia och är hästtjej sedan liten! Här på bloggen kommer jag att skriva om mitt liv och min livskamrat, Totto. :)

Fråga mig

12 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24
25
26
27
28
29
<<< Februari 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards