sofiastotto

Alla inlägg den 20 februari 2012

Av Sofia Lindström - 20 februari 2012 19:40


Idag hoppade jag och Emma i ridhuset. Vi byggde upp en bombination med en bom emellan, ett hinder snett igenom och en paralelloxer på andra sidan. Inte ofta man har den energin att bygga en hel sån bana för att bara hoppa själv på, så det va verkligen super bra att vi red ihop!

Benito taggade inför hindren till tusen. När jag red förbi så laddade han emot hindren fastän vi inte skulle hoppa precis då. Började med att rulla över kombinationen som va väldigt lågt uppsatt. Här hade han inte riktigt kolla på sina fötter, och gjorde som han brukar att han tar i ifrån tårna över vissa hinder även fast de va jätte låga. Sen kom vi emot oxern. Han laddade i galopp men precis framför sa det stopp. Jag vet med mig att jag inte drev honom tillräckligt och fegade ihop lite (det va verkligen jätte längesen jag hoppade honom), men han brukar alltid hoppa ändå, så jag blev lite chockad! Efter ett tag tuffade jag till mig och drev på mer och smackade samtidigt, och då gick det bättre.

Efter ett tag fick vi bättre och bättre flyt dock va Benito lika taggad hela tiden. Men vi fick ett par bra skutt och jag kände mig nöjd.

När jag tittade på Emma och Zansibar så såg allt så lätt ut. Av det blir jag både peppad och avundsjuk!   Men träninge ger erfarenhet!



Benito va nog rätt nöjd efter han med. Han fick ha på sig en mössa när vi hoppade därav den mycket snygga tofsen på huvudet..hehe:


     


 

Av Sofia Lindström - 20 februari 2012 09:20


Är det bara jag som längar till hästarna får snygg sommarpäls?



Åh.. Sommar!!   

   


 

Presentation


Jag heter Sofia och är hästtjej sedan liten! Här på bloggen kommer jag att skriva om mitt liv och min livskamrat, Totto. :)

Fråga mig

12 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24
25
26
27
28
29
<<< Februari 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards